Prijenos gledatelji mogu pratiti na portalu gol.hr te u odgođenom prijenosu istog dana na Novoj TV

UFC 301 ovog vikenda donosi nastup sjajnog borca hrvatskog podrijetla – Stevea Ercega. 28-godišnji Australac borit će se za naslov prvaka u kategoriji muha, i to protiv aktualnog prvaka, 34-godišnjeg Brazilca Alexandra Pantoje. Prijenos događanja iz Ria de Janeira gledatelji mogu pratiti na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju, 5. svibnja s početkom u 4 sata, odnosno u odgođenom prijenosu istog dana na Novoj TV. Uredniku Stipi Sladoljevu u studiju će se pridružiti Zelg Galešić.

Brazilski navijači burno će navijati i za jednog od najvećih UFC-ovih boraca u povijesti. Legendarni Jose Aldo vraća se u oktogon nakon dvije godine stanke, tijekom kojih je odradio dva boksačka meča. Aldo danas ima 37 godina, i dalje je jedan od najboljih na svijetu, a njegov protivnik bit će Amerikanac Jonathan Martinez u kategoriji bantam, do 61 kg.

I ostatak programa donijet će sudare po istoj špranci: domaći brazilski borac protiv ne-brazilskog: Vitor Petrino borit će se protiv jednog od najboljih boraca u poluteškoj kategoriji: Amerikanca Anthonyja Smitha, Atraktivni Michel Pereira protiv Ukrajinca Ihora Potjerje u srednjoj kategoriji, do 84 kg, a za početak, UFC 301 donosi još jedan sudar srednjaša: Caio Borralho protiv Škota Paula Craiga.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju