"Ne mogu vjerovati da sam izdržala najgori dio Survivora, a kad je došlo bolje vrijeme, moram ga napustiti"

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Iznimno emotivni trenuci obilježili su oproštaj od dvije dragocjene članice Survivora – Martine iz plavog i Vesne iz crvenog plemena. One su, naime, zbog ozljeda koje nije moguće izliječiti do kraja natjecanja, napustile show.

Mario je na plemensko vijeće donio teške vijesti, najavljujući odlazak Martine i Vesne. „Martina, borila si se od prvog dana, bila si gladna, suočavala si se s izazovima, ali nikada nisi odustala i bilo te gušt gledati“, rekao joj je Mario, odajući priznanje njezinoj hrabrosti i upornosti. Martina je izrazila svoje osjećaje, priznavši: „Ne mogu vjerovati da sam izdržala najgori dio Survivora, a kad je došlo bolje vrijeme, moram ga napustiti. Ne znam što da kažem.“

Vesna je, iako smirena, izrazila svoje razočaranje i svjesnost situacije. „Svjesna sam svega, ali sam malo i razočarana, jer nas dijeli nekoliko dana od suživota. Znala sam da se ne mogu natjecati i da postoji mogućnost da ispadnem“, kazala je Vesna.

Odlazak Martine teško je pogodio Mihaelu, koja joj je dala tajni imunitet i nadala se njezinom opstanku. „Bila mi je čast boriti se s vama i za vas“, poručila je Martina za kraj. Vesna je svojim riječima pružila podršku crvenom timu: „Kad vam bude teško, sjetite se svojih najmilijih koji vas čekaju.“

Unatoč njihovom odlasku, crveni tim je, zbog gubitka u igri za plemensko vijeće, morao nominirati jednog člana za eliminacijski duel. Izglasan je Ognjen. „U šoku sam zbog onoga što se dogodilo s Vesnom i Martinom, ali što se tiče glasanja, osjećam se mirno, nekako čudno“, otkrio je Ognjen.

Unatoč tome, između Ognjena i Mitra nije bilo duela, nego će se on dogoditi nakon sljedeća dva plemenska vijeća.

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju