"Vidim da mi pleme vjeruje i da me poštuje"

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Nakon Uroševog odlaska, plemena će u svojim kampovima pronaći zagonetno pismo. U njemu će biti obaviješteni da moraju odabrati jednog člana svog tima u kojeg imaju povjerenja i koji će obaviti neodređeni zadatak. Plavo će se pleme veoma brzo složiti da za ovu novu pustolovinu odaberu Mihaelu, što će ona komentirati riječima: „Vidim da mi pleme vjeruje i da me poštuje, što mi je drago.“ S brodićem će se uputiti na skrivenu lokaciju gdje će se susresti s Vesnom koja je odabrana u ime crvenog plemena. Ubrzo će njih dvije doznati za koja su čak dva posebna zadatka odabrane, jer ih na mjestu susreta očekuje još jedno pismo i pješčani sat. Ovisno o tome kako ispune zadatak ovisit će sudbina njihovog plemena, a što će to biti, doznat ćemo ubrzo.

Na redu je i igra za plemenski imunitet koja se ovoga puta nastavlja bez cijenjenog člana crvenog tima Uroša koji je show morao naputiti zbog teže ozlijede. „Urošev odlazak za nas je korist. Naravno, želim mu brz oporavak i želim mu svu sreću u životu“, izjavit će Luka. „Po meni je Uroš bio savršeni Surviovor, ne zato što je bio moj 'brat', nego je bio pun paket“, rekao je Vojislav objasnivši da je Uroš imao dobre odnose s ljudima u plemenu i da je bio odličan igrač.

Ovoga puta, natjecatelji će morati savladati dugačak i mokar poligon koji će zbog kiše biti sklizak. Neki će se kandidati štedjeti i time potencijalno ugroziti svoj ostanak u Survivoru, a o kome se radi, ne propustite doznati u novoj epizodi!

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju