Na pozornicu stižu Massimo, Bon Jovi, Amy Winehouse, Katy Perry, Shania Twain, Zlatni dukati, Crvena jabuka i Gibonni!

Nakon 10. epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojoj su pozornicom prodefilirali kandidati transformirani u neke od najvećih zvijezdi domaće i strane glazbene scene, na redu je nova epizoda ovog glazbeno-pjevačkog spektakla koji iz emisije u emisiju pomiče granice.

U posljednjoj epizodi svoju prvu pobjedu u showu upisala je Marija Kolb nevjerojatnom transformacijom u Baby Lasagnu, a već ove nedjelje očekuje je izazov koji je po mnogočemu suprotan jer joj je gljiva za novu transformaciju dodijelila tamburaški sastav Zlatni dukati. „Pripremam se za 'Vranca' od Zlatnih dukata i želim ovo jako lijepo izvesti za sve ljude iz Slavonije i Baranje. Nije mi lako jer je jako statičan nastup, a ja baš i ne volim statične nastupe. Imam puno poštovanja prema Zlatnim dukatima, ali sam i iskrena kada kažem da mi nije na prvu sjelo, no nastup će biti super – zato gledajte“, poručuje Marija.

Spreman na sve izazove koje uloga donosi, uključujući i eksperimente s bojom kose, Luciano Plazibat priprema transformaciju u autoricu brojnih poznatih hitova – Katy Perry. „Opet smo se igrali s bojom kose. Znate da Katy Perry uvijek ima bombone, sladolede i čokoladice po sebi, a takav ću i ja biti u nedjelju. Suknja, grudnjak, čokolade i bomboni – sve to i mnogo više očekuje vas u mom nastupu“, otkriva Luciano koji će ove nedjelje ponovo ugaziti u visoke potpetice.

Veliki zalogaj u 11. epizodi čeka Farisa Pinju koji će na jedan dan postati jedan od najpoznatijih rock vokala – Bon Jovi. „Pjevat ću jednu fantastičnu pjesmu, pa idemo zajedno poletjeti u zrak“, poziva Faris kojemu će zasigurno jedan od najvećih izazova u ovoj transformaciji biti vokalni raspon po kojemu je Bon Jovi prepoznatljiv.

Kao kanadska country pjevačica Shania Twain na pozornicu stiže Antonija Šola koja ne skriva ljubav prema ovoj izvođačici i njezinom stilu, kako glazbenom tako i odjevnom. „Potpuno sam se uživjela u ulogu i u ovom tjednu imam kaubojski stil. Uloga je super, Shania je predivna i ja je obožavam, pa se jako veselim“, govori Antonija.

Tomislavu Mariću ToMi za novi nastup gljiva je dodijelila Crvenu jabuku, a kao poznavatelj njihovih najvećih hitova, gledateljima najavljuje nezaboravan provod i vrhunsku zabavu. „Draga mi je Crvena jabuka i moram priznati da se radujem nastupu. Odrastao sam na ex-Yu rock bendovima i cijeloj toj sceni, pa mi je drago što imam priliku utjeloviti jednu takvu ulogu. Pjesma je hit i napravit ćemo dobar party na pozornici“, najavljuje ToMa.

U ulogu glazbenog velikana, Massima Savića, uskače Alen Bičević koji ovoj transformaciji pristupa s velikom dozom poštovanja i odgovornosti. „Uloga je zahtjevna i velika je odgovornost na meni. Znamo tko je bio Massimo i znamo kako je pjevao. Čovjek je hodajuća umjetnost, pa se nadam da ću opravdati očekivanja“, poručuje.

U mušku ulogu vraća se Mia Negovetić koja će u nedjelju otpjevati jedan od mnogih hitova omiljenog Gibonnija, a svoje uzbuđenje prema novoj transformaciji ne krije Antonija Dora Pleško koja se priprema za ulogu poznate britanske R&B i soul pjevačice Amy Winehouse.

Tko će u novoj epizodi za svoju transformaciju skupiti najviše bodova i odnijeti pobjedu, ne propustite pogledati u nedjelju u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju