Vrijeme je za Ligu prvaka bez koje smo morali izdržati dva mjeseca. No, od večeras sve se vraća i to sljedeća četiri utorka za redom!

Osmina finala najjačeg nogometnog natjecanja donosi nam veliki spektakl. U izravnom prijenosu na Novoj TV i GOL.hr-u Bayer iz Leverkusena dočekuje europskog prvaka Barcelonu, a u sastavu 'apotekara' bit će i hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka.

Čarli je ove zime došao na posudbu iz Tottenhama, ali smije igrati u nastavku europske sezone za Bayer zbog UEFA-inog pravila o naknadnoj registraciji po kojoj klub može registrirati tri nova igrača za nokaut fazu. Jedan od te trojice je mogao igrati za neki drugi klub pod uvjetom da nije igrao za drugi klub u istom natjecanju ili da taj bivši klub nije izborio nokaut fazu. Ćorluka ispunjava oba ta uvjeta.

Bit će zanimljivo gledati našeg braniča protiv najboljih nogometaša svijeta. Messi, Xavi i ekipa ove sezone ne briljiraju kao što su mnogi očekivali, ali to je još uvijek ona zastrašujuća Barcelona koja lomi protivnike. Zaostaju za Realom sedam bodova u španjolskom prvenstvu, pa bi Liga prvaka mogla biti možda i prvi cilj Katalonaca do kraja sezone.

>>> Ćorluka protiv velikog Messija i zvijezdi: 'Nisu ni oni nedodirljivi!'

'Apotekari' iz Leverkusena bore se u Bundeligi za pozicije koje vode u Europu. Prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka za sada su im daleko, pa će u osmini finala pokušati sve kako bi što duže zadržali status člana najelitnijeg natjecanja. Opasnost po Valdesa dolazi će od napadača Kieslinga, a veliki hendikep za njih bit će izostanak čak trojice važnih igrača: Sama, Derdiyoka i Ballacka.

Osmina finala Lige prvaka: Bayer Leverkusen - Barcelona VEČERAS od 20.40 Nov TV i GOL.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju