I prva nagrada je super, ali druga je puno bolja!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Novi dan za pustolovne natjecatelje Survivora započinje u potpuno novom kampu, koji im pruža svježu perspektivu i izazove na koje će se morati prilagoditi. Timovi će se suočiti s promjenama u okolini, ali i među sobom. Početno vrijeme proći će u pozitivnom ozračju među kandidatima iz dva suparnička tima. „Moji novi suplemenici su baš super, kao što sam i očekivao“, reći će Stefan. „Prvi dan s ovoliko ljudi djeluje mirno i spokojno, a vidjet ćemo što vrijeme nosi“, skeptična će biti Mihaela, dok će Luka procijeniti da će crveni unijeti veću dinamiku u suživot.

Prije novog poligona, na kojem zbog zdravstvenog stanja i dalje neće sudjelovati Matea i Mitar, padat će samo riječi hvale za natjecatelje u suparničkim timovima. Pobjeda na poligonu pobjedničkom plemenu u kampu će osigurati zdrave namirnice – mrkvu, papriku, rajčicu, patlidžan, krumpir, tikvicu, luk, tjesteninu i grah. No, to nije sve. Pleme koje pobjedi osvojit će dvije nagrade, a što će biti ona druga, još bolja, ne propustite doznati u novoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju