Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Nova epizoda Zdravlja na kvadrat vratit će gledatelje u 1990. godinu i njezin nezaboravan nastup na Eurosongu. Kako je tekla njezina karijera, kroz što je sve prošla i koliko je to ostavilo traga na njezinu psihu i zdravlje općenito? Bit će razgovora i o hrani, radu u vrtu, zatvoru, ali bit će i plesa. Gošća ovotjedne epizode Zdravlje na kvadrat je Tajči!

Lupus. Mnogi su za njega čuli, ali tek rijetki znaju o kakvoj je teškoj bolesti riječ. Većini je poznato da se radi o autoimunoj bolesti, a nešto više o njoj, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, govorit će liječnik Branimir Anić.

Giht uzrokuje nakupljanje kristalića mokraćne kiseline u zglobovima. Statistike pokazuju da muškarci od gihta obolijevaju dvadeset puta češće nego žene. Zbog čega je to tako doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

Tehnologija kojom se danas rade umjetna koljena daje zavidne rezultate. Takvo koljeno, liječnici očekuju, može preživjeti i do dvadeset godina, a u nekim slučajevima i više. Sve o problemima s koljenima u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat ispričat će liječnik Mislav Jelić!

Oralna higijena česta je tema Zdravlja na kvadrat. Loše je čuti, ali i vidjeti da golema populacija građana Hrvatske ne održava dovoljno dobro svoje oralno zdravlje. Da u današnje vrijeme odlazak stomatologu ne boli, dokazat će ovotjedno izdanje Zdravlja na kvadrat.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju